Hajdú megye hírek

Átadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara első szolgáltató központját

Átadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara első szolgáltató központját

December 15-én nyitotta meg kapuit Hajdúböszörményben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara első szolgáltató központja, ahol a hagyományos falugazdászi szolgáltatásokon túl tanácsadással is segíti tagjai munkáját a kamara.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a versenyképesség növelése érdekében tovább bővíti szolgáltatásait, ezért elindították a Szolgáltató Hálózat projektet, amelynek keretében több szolgáltató központokat létesítenek. A cél, hogy a kamara jobban megismerje a tagok igényeit, amelyekre hatékony megoldást kínálhasson. A projekt keretében elégedettségi- és igényfelmérést is végeznek.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara első szolgáltató központja

Kiss Attila (Fidesz-KDNP) polgármester, Szabó Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar megyei elnöke, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Darabos Tamás Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgatója és Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke (b-j) átvágja a nemzetiszínű szalagot a kamara első szolgáltató központja átadásán 

 

A NAK elsőként Hajdúböszörményben nyitott szolgáltató központot, a tervek szerint az ország valamennyi megyéjének járásában lesz egy. A központban a falugaszdászi segítségnyújtás mellett szakmai tájékoztatást is adnak a gazdálkodónak, olyan témákban, amelyek elősegítik az eredményesebb működtetést. A szakmai tájékoztatást különböző szolgáltatók képviselői adják, valamint a katasztrófavédelem szakemberei, méhészeti, erdészeti szaktanácsadók, illetve a NAK biztosításközvetítői és jogsegélyszolgálatot ellátó ügyvédei.

 

/T.D.

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink