Hajdú megye hírek

Bodó Sándor adta át a felújított Egyeki Rendőrőrsöt

Bodó Sándor adta át a felújított Egyeki Rendőrőrsöt

A megújult Egyeki Rendőrőrs  ünnepélyes átadását megtisztelte jelenlétével Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is.


A rendezvényen köszöntőt mondott Dr. Miluczky Attila, Egyek Nagyközség polgármestere, majd Bodó Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatója, országos rendőrfőkapitány-helyettes úr ünnepi beszédet mondott. Az építészetileg megújult épületben a rendőrőrs munkatársai a jövőben korszerű körülményeket között teljesítenek szolgálatot.

Bodó Sándor, Hajdú-Bihar megye, Etyeki Rendőrörs

 

Bodó Sándor adta át a felújított Egyeki Rendőrőrsöt

 Az Etyeki Rendőrőrsről:

 
Az őrs rendszeresített létszáma: Balogh Attila őrsparancsnok, 5 fő beosztott (3 fő KMB, 2 fő járőr). Ebből jelenleg rendelkezésre áll 1 fő őrsparancsnok, 1 fő KMB, 4 fő járőr.

A korábbi helyzethez képest változás, hogy az őrsön 2 fő bűnügyi nyomozó is tevékenykedik, akik közül az egyik bűnügyi technikusi feladatokat is ellát.

Az őrs egy kiképzett és vizsgázott szolgálati járőrkutyával is rendelkezik. A kapitányság bűnügyi osztályának munkatársai alkalomszerűen (hetente egy-két esetben) továbbra is kijárnak az őrs működési területére.Forrás: police.hu

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink