Hajdú megye hírek

Hajdúszoboszlói fejlesztés másfél milliárd forintból

Hajdúszoboszlói fejlesztés másfél milliárd forintból

Leier Hungária Kft. a már meglévő üzeme mellé egy új csarnokot épít Hajdúszoboszlón másfél milliárd forintból, a beruházást 2017 tavaszára fejezhetik be.

Az építőanyag gyártással foglalkozó cég közel kétezer négyzetméteres csarnokot épít, amelyben a legkorszerűbb technikával készülő betonelemeket és díszburkolati termékeket gyártják majd, ezek a hazai piac mellett a szomszédos országokba is kerülnek. A munkálatok még ebben az évben elkezdődnek, jelenleg a földmunkák és a régészeti ásatások zajlanak.

 

Leier Hungária Kft.

A cég kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett méretre gyártott vasbetonszerkezeteket, födémrendszereket, kéményrendszereket, kültéri burkolatokat, kertépítő elemeket, mélyépítő és környezettechnikai rendszereket, valamint Durisol fabeton termékeket gyárt

 

Az osztrák Leier cégcsoport tulajdonában lévő  Leier Hungária Kft. 31 éve van jelen Magyarországon. Hét magyarországi betonüzemével és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplője, illetve Magyarországon ezer embert foglalkoztat. A vállalat többségében belföldön értékesíti termékeit, de a környező országokban, ezen belül főként Ausztriában és Szlovákiában is számottevő piaca van.

 

/T.D.

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink