Hajdú Megye Vezető Hír

Energetikai beruházások Nagyhegyesen

Energetikai beruházások Nagyhegyesen

A nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola kis tornaterme új fűtési rendszerrel bővült és hőszigetelték, valamint a polgármesteri hivatal épületére napelemes rendszert telepítettek.

A nagyhegyesi általános iskola tornaterme energetikai szempontból már elavulttá vált. A felújítás során újraszigetelték az tornatermet, kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtési rendszert, valamint az épület tetejére 33 kW-os napelemes rendszert telepítettek. Az energetikai korszerűsítés a polgármesteri hivatal épületére is kiterjedt, annak tetejére 15 kW teljesítményű napelemes rendszer került.

 

Energetikai korszerűsítés a nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola kis tornatermében - forrás: hbmo.hu

Energetikai korszerűsítés a nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskola kis tornatermében

 

A beruházások a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 50 millió forintos támogatást nyertek el. Az átadón Kapornai Judit, a tankerület igazgatója kiemelte: most már minden feltétel adott a nagyhegyesi iskolások mindennapos testneveléséhez. Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke az Európai Uniós és állami támogatások jelentőségét emelte ki, valamint, hogy az az átadások a jövőben is folytatódnak az ipari parkkal és a kerékpárúttal. 

 

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink