Hajdú Megye Vezető Hír

Megkezdődött a komádi börtönhöz kapcsolódó útfejlesztés

Megkezdődött a komádi börtönhöz kapcsolódó útfejlesztés

Közel 114 millió forint támogatást kapott Komádi a közeljövőben megépülő büntetés-végrehajtási intézethez kapcsolodó útfejlesztéshez. 

Dr. Vitányi István, a térség országgyűlési képviselője a projektindító ünnepségen felidézte, hogy a rendszerváltáskor sok munkahely szűnt meg Komádiban, ezért is kiemelkedően fontos a 250 új munkahelyet teremtő büntetés-végrehajtási intézet. A börtön mellett egy hat hektáros iparterületet is kialakítanak, így a közút annak elérhetőségét is biztosítja majd. A település infrastuktúrája folyamatosan fejlődik, az új ipari park 250 millió forintból valósul meg.

 

Megkezdődött a komádi börtönhöz kapcsolódó útfejlesztés - forrás: hbmo.hu

Közel 114 millió forint támogatást kapott Komádi a közeljövőben megépülő büntetés-végrehajtási intézethez kapcsolodó útfejlesztéshez

 

Tóth Ferenc polgármester fontos mérföldkőnek nevezte a város fejlődése szempontjából a büntetés-végrehajtási intézet megvalósulását, szavai szerint egy új esélyt ad a városnak. Továbbá átadta a „Komádi városért” díjat Vitányi István országgyűlési képviselőnek a város infrastrukturális fejlesztéseiért, valamint a lakosság érdekében tett példamutató tevékenységéért.

 

 

/T.D.

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink