Hajdú Megye Vezető Hír

Támogatásból épült út Ebesen

Támogatásból épült út Ebesen

Ebes Község Önkormányzata uniós pályázaton nyert 490 millió forint támogatást a Széchenyi 2020 program keretében, melyet 919 méter út megépítésére fordítottak az ipartelepen, a Sajtgyári úton, amely az ipari parkot köti össze a település déli részével.

Az útépítéssel együtt megvalósult a terület belvíz elvezetése is. A tervek szerint a projekt keretében további 989 méter út épül a Szoboszlói úton az ipari park könnyebbe megközelíthetősége érdekében. A cél, hogy az ipari park megfeleljen a jelenlegi és jövőbeni vállalkozások számára, olyan üzemeltetési hátteret biztosítanak, melynek köszönhetően költésghatékony és eredményes üzleti tevékenység alakuljon ki.

 

Támogatásból épült út Ebesen - forrás: hbmo.hu

Uniós támogatásból épült út Ebesen az ipari parknál

 

Az önkormányzat célja, hogy minél több vállalkozás települjön az ipari parkba, ezzel nőjjön a kihasználtság, bővüljenek a munkaerőpiaci lehetőségek és a foglalkoztatottak száma. Az ipari park szolgáltatásai az Európai Unió által elvárt színvonalat foglalja magába és felöleli a betelepüléssel, valamint a folyamatos napi működéssel kapcsolatos valamennyi területet.

 

/T.D.

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink