Ingatlan

20 lakásos társasház épül Debrecenben

20 lakásos társasház épül Debrecenben


20 lakásos modern társasház épül Debrecen belvárosában. A jelenleg rendelkezésre álló információk és építési tervek alapján a most épülő páros lakóingatlan minden igényt ki fog elégíteni, amit a leendő tulajdonosok támaszthatnak velük szemben.

Az építkezés során két különálló épületben összesen 20 lakás fog felépülni – derül ki az ujlakasdebrecen.hu információi alapján. A két épület némi eltérést mutat majd, ami elsősorban a lakások elrendezéséből adódik. Az egyik lakóingatlanban 11, a másikban pedig 9 lakást alakítanak ki.

 

Az építkezés június 1-én kezdődött és várhatóan 2018. július 31-én fog befejeződni

 

 

A szóban forgó két épület tervezésénél figyelembe vették, hogy a lakások valóban kényelemmel szolgáljanak a tulajdonosok részére. Ennek a gondolkodásmódnak köszönhetően a tervezők úgy döntöttek, hogy mellőzik a túlontúl kis alapterületű lakásokat, ehelyett inkább arra törekszenek, hogy minden egyes lakás a lehető legkomfortosabb környezetet biztosítsa a lakók számára. A legkisebb lakás 42 négyzetméterrel rendelkezik, de ennél jellemzően nagyobb alapterülettel rendelkeznek a lakóegységek.

 

Elsősorban az ötven és hetven négyzetméter közötti alapterülettel rendelkező lakásokból van nagyobb kínálat, de találhatunk akár 114 négyzetméteres négy szobával rendelkező lakást is. Ezek a lakások alkalmasak a családi életre, mindenki számára megfelelő teret biztosítanak a normális családi és magánélethez. Igény esetén kialakítható akár különálló dolgozószoba vagy több gyermekszoba is.

 

Mindkét épületben három szinten épülnek lakóegységek: a földszinten, az első és a második emeleten. A földszinti, illetve az első emeleti rész teljes alapterületű és belmagasságú szintnek minősül, míg a második szint mindkét épület esetében tetőtéri kialakítású. A mélygarázsban kapnak helyet a parkolók, illetve a tárolók. Fontos elmondani, hogy ezek megvásárlása a hozzájuk tartozó lakásokkal együtt történik, azaz a lakásvásárlás feltételét képezi ezeknek a területeknek a vásárlása is.

 

A kivitelező igyekezett magas minőségű épületanyagokat és kapcsolódó tartozékokat használni annak érdekében, hogy a most épülő lakások minél inkább megfeleljenek a magas lakossági elvárásoknak is. A tervezés során nagy hangsúlyt kapott az energiahatékonyság kérdése, illetve a lakások hőszigetelése. Ennek érdekében minden egyes külső fal 10 centiméteres hungarocell szigeteléssel rendelkezik. Ez a vastagság már tökéletesen szavatolja a kiváló hőszigetelést; a leghidegebb téli hónapokban is könnyedén felfűthetők lesznek a lakások.

 

Természetesen a gazdaságos fűtés elképzelhetetlen lenne megfelelő minőségű nyílászárók nélkül, így erre is odafigyeltek az épületek tervezésénél. A külső nyílászárók három rétegű, hőszigetelt üvegezésű, hat légkamrás, fehér műanyagból készült nyílászárók, amelyek nagyszerűen eleget tesznek mindannak, amit a leendő lakók elvárhatnak tőlük. A belső terek kialakításánál középső árkategóriába tartozó hideg- és melegburkolatot használtak, így ezek a felületek igazán igényes képet mutatnak.

A szóban forgó lakóingatlanok megfelelnek minden feltételnek, ami a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igényléséhez szükséges, így kiváló lehetőséget jelentenek mindazoknak, akik családban képzelik el a jövőjüket.

 

Ász Hírportál

Czeglédi Gyula

Bulvár hírek

Partnereink